Repte 2018 proposat per la FLL: Hydro Dynamics.

Cada temporada FLL convida els equips a descobrir la diversió i l’emoció en la ciència i la tecnologia proposant un nou desafiament relacionat amb una temàtica o problemàtica actual. El repte es resol amb:

  • El Projecte científic

Els equips utilitzen la seva creativitat per dissenyar una solució innovadora que resolgui un problema real relacionat amb la temàtica propoRepte-3sada.

  • El Joc del robot

Els equips han de dissenyar, construir i programar robots utilitzant la tecnologia LEGO MINDSTORMS per superar una sèrie de missions de manera autònoma en un tauler de joc. Cada missió té una puntuació determinada i es tracta d’aconseguir el major nombre de punts en 2’30”.

  • Valors FLL

Mentre els equips desenvolupen el Projecte científic i el Joc del robot, integren els Valors FLL (inclusió, descobriment, coopertició, respecte, treball en equip). Són la pedra angular del programa FLL i els que el distingeixen d’altres programes del seu tipus. En adoptar aquests valors, els participants aprenen que la competència amistosa i benefici mutu no són objectius diferents, i que el respecte als altres és la base del treball en equip.

Els nostres equips de robòtica han començat amb el curs a avançar en els seus projectes científics i els seus robots.

A falta de concretar totes les dates us en presentem l’estructura i calendari aproximat. Estructura:

                                                      

micro FLL: Hydro Dynamics

A l‘Escola,el mes de gener de 2018 a la sala Newman. En aquesta competició prèvia hi participaran els equips de l’escola.

Torneig classificatori d’Igualada

Organitza: Col·laborador de la fundació Scientia a Igualada

Data:  diumenge, 18 de febrer de 2018.

Gran Final FLL Espanya

La Gran Final FLL Espanya Hydro Dynamics es celebrarà el proper, 10 i 11  de març de 2018 a Logronyo.