Benvinguda, primavera!

Cada any, al Parvulari celebrem l’arribada de la primavera amb l’inici del bon temps. Ho fem muntant la “Botiga de Primavera”, en la que tots els infants porten un ram de flors de casa i a l’escola les posem totes juntes a cada classe, les classifiquem, les observem, les olorem, descobrim el seu nom… i ens les intercanviem tot jugant a vendre i comprar!

Aquest dia, repartim “Felipons” (la moneda del parvulari) a tot l’alumnat i muntem una gran botiga a les tres classes perquè tothom pugui comprar flors per acabar fent-se un petit ram amb aquelles flors que més li han agradat i endur-se’l cap a casa.

Enguany no podrem fer-la, així que hem pensat demanar-vos la vostra col.laboració per omplir la web de l’escola amb fotos de primavera. Volem que ens ajudeu a donar color a la Primavera confinada enviant-vos els vostres dibuixos o manualitats de flors, d’insectes, de paisatges… Les vostres fotos, amb el que veieu des de casa, amb el que hi ha al carrer, si teniu flors al balcó o al pati, o potser cuideu un petit hort, o potser veieu ocells per la finestra… O potser esteu molt inspirats i escriviu un poema, o us voleu disfressar de primavera!