Comiat de final d’etapa de l’alumnat de 4t d’ESO

La Plaça va acollir  la trobada de comiat de final d’etapa de 4t d’ESO, que finalment es va poder celebrar amb l’alumnat i les famílies

Estimats i estimades alumnes de 4t d’ESO,

Amb el final de la secundària tanqueu una etapa educativa però, també, de la vostra vida. Cada nova etapa genera nous projectes i noves descobertes i, per tant, us obligarà a posar en joc la vostra capacitat d’adaptació.

Sempre, quan un grup vola, amb els vostres professors i professores revisem la tasca feta, aquells aspectes que hem aconseguit transmetre-us i ens satisfan i aquells que potser s’hagués pogut millorar. 

Aquest juny, però, tenim una certesa: la capacitat d’adaptació que les circumstàncies us han obligat a desenvolupar. En aquest aspecte us puc assegurar que heu aconseguit un assoliment satisfactori, igual que en la capacitat de ser resilients. Veníeu d’un mig curs on vàreu haver d’inventar noves maneres de relacionar-vos a la distància, sense convivències ni altres possibilitats de compartir. Heu passat un curs amb mascareta (més o menys sostinguda per sobre el nas…), gel hidroalcohòlic, restriccions i, per remar-ho, sense el desitjat viatge de fi de curs! Tot plegat, un escenari gens encisador.

Però ho heu superat i toca mirar endavant. Teniu un gran futur i l’heu de gaudir igual com us n’heu de sentir responsables. Somieu i perseguiu els vostres somnis, confieu en vosaltres mateixos i sortiu disposats a mostrar-vos. Sigueu generoses, teniu molt per donar i, quan tingueu l’oportunitat, impliqueu-vos i creeu espais que ajudin a canviar el que no us agrada per transformar-ho amb una cosa millor.

Molta sort i molta energia,

Anna Regàs, directora