Convivències de 1r i 2n d’ESO

A l’escola SFN  els de primer i els de segon  d’ESO fem “les convivències” a l’inici de curs.

En el cas dels de l’any 2019-20 les vam fer a Coma-ruga. Les convivències són un tipus de colònies perquè els de 1r i 2n d’Eso ens coneguem, ja que a la resta de curs haurem de fer més d’un projecte i treballs junts.

A més a més de conèixer-nos, també hem de posar unes normes per al llarg del curs i en el cas dels de 2n pensar en coses que es podrien millorar a partir de l’experiència que vam tenir a 1r.

 

A banda d’això, també es van fer les eleccions dels delegats, que durant tots el curs seran els portaveus de cada classe de primer cicle.  

 

A part de fer feines també ens divertíem com per exemple amb jocs com el de la “bandera”. El primer dia vam anar a la platja, però ens la vam trobar amb bandera vermella i per sort per nosaltres ens vam trobar un rierol d’aigua a l’aire lliure, amb peixos i amb una aigua cristal·lina.

 

I després de totes les “aventures” anàvem cap a les habitacions de l’alberg on podíem descansar i dormir amb els amics i amigues que volguéssim.

 

L’endemà al matí vam estar fent jocs durant una estona i després el dossier de tutoria, una de les coses importants per la resta de curs. Allà es on els comuniquem als professors coses que ens agraden més i coses que menys, aclarim els drets i els deures de cadascú i elaborem una informació general per estabilitzar el curs.

 

Max Escriche                                                                                                                            Abbas Sheikh