Activitats a P4

By 29/01/2022Inf-P4, Infantil
Nous racons a P4!
Anem al Liceu!

Arrenquem el 2022 i la classe dels Camells tenim uns racons nous per jugar cada divendres a la tarda: el racó de clicks, el racó de perruqueria i el racó de disfresses. Cada mes anem canviant i descobrint nous espais per compartir amb els companys i les companyes. Mireu que bé ens ho passem!

Comencem el nou trimestre i fem una sortida cultural al Liceu. La classe dels Camells hem anat a veure l’espectacle: “La barcarola”. Ens hem endinsat en el món de l’òpera a través de diferents àries conegudes, combinant instruments en directe i projeccions.

Hem gaudit molt de la música en directe!

Observem un volcà!

Abans d’acabar el primer trimestre, els Camells vam poder veure com explota un volcà. Estàvem molt interessant en el volcà de la Palma (Illes Canàries) i el seu seguiment durant els mesos que va durar. El Lleó va portar un experiment que va fer a casa, i ens el va voler compartir a l’aula. Tots i totes vam quedar impressionades de veure com funciona un volcà en erupció. Moltes gràcies a la família del Lleó per voler fer-nos partícips d’aquesta activitat!