Activitats del 3r trimestre a P3

By 16/06/2022Inf-P3

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Actuació del Botó Màgic!
Experiments d’aire

Poc abans de Sant Jordi va venir el grup de teatre inclusiu El Botó Màgic a l’escola per a explicar-nos, d’una manera ben original i musical, la llegenda d’aquest cavaller i les aventures amb el drac i la princesa. Vam gaudir d’un espectacle únic!

Al llarg del tercer trimestre hem dedicat algunes sessions a experimentar amb la força de l’aire i el vent, observant el fenòmen i jugant amb les possibilitats que els nostres pulmons ens ofereixen. Com el llop del conte, hem bufat, bufat i bufat…

Lletres i més lletres!
Visita al Punt Verd

El tercer trimestre de P3 ens ha portat també a tenir contacte i començar a conèixer el món de les lletres. Sempre des de la iniciativa i voluntat de cadascú, amb la dedicació i interès que lliurement hem tingut, i partint del joc i les arts plàstiques, ens hem anat endinsant en aquest particular univers, coneixent les nostres inicials i els sons que fan. Us en deixem algunes imatges que esperem que us agradin i inspirin!

Fa poquetes setmanes va venir a l’escola un camió d’escombraries ben especial. No era com la resta: s’hi podia pujar i tenia tot de capses, grans i petites, on hi podíem deixar un munt de coses que ja no voliem o que no funcionaven però que no es poden llençar a les escombraries de casa o del carrer. Vam aprendre que separar residus és molt important per cuidar el nostre planeta i que petits actes com llençar cada brossa al seu contenidor poden ajudar a tenir un món més net i acollidor per a tothom.

Piscina

Des de mitjans de de febrer que cada dilluns anem a la piscina amb l’objectiu de familiaritzar-nos amb el medi aquatic. Surem, nedem, ens desplacem per l’aigua o llisquem als matalassos flotants, gaudint de l’aigua i amb l’ajuda dels monitors de Can Ricart. Us deixem algunes imatges que esperem que us agradin