La Carme es jubila després d’anys de dedicació a l’escola, molta sort!

By 23/06/2022Escola

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Carta oberta a la Carme Gotsens, mestra i exdirectora de l’escola que aquest curs es jubila

Benvolguda Carme,

Avui ha estat el darrer dia que has estat amb l’alumnat de l’escola i et queden pocs dies per jubilar-te i deixar de fer de mestra. Però deixar de fer no vol dir deixar de ser.

Tu has estat i seguiràs sent una gran mestra. Has estat mestra de molts i moltes alumnes, però també has estat mestra de molts i moltes mestres. Has estat essencial per nosaltres i tens l’essència de l’escola. Una essència de la qual ets molt responsable, que ens has sabut transmetre i que has treballat per enfortir i millorar.

Al llarg de 14 anys vas ser la nostra directora, ens vas guiar, vas crear i vas conservar, vas compartir coneixement, vas tenir en compte la diversitat del claustre i, amb la teva dedicació, vas saber equilibrar l’equip.

La teva capacitat d’adaptació professional i personal és un model a seguir i ho has mostrat fins l’últim curs teu aprenent robòtica i pensant i repensant de quina manera podies fer que tot l’alumnat hi arribés i en gaudís. Sempre has defensat l’atenció individual i la importància que l’escola sigui un espai on es treballa per donar oportunitats a tots els infants i joves malgrat la diversitat de les seves necessitats, fent de l’Escola Sant Felip Neri un centre acollidor i respectuós amb tothom.

Estic convençuda que gaudiràs d’aquesta nova etapa, tens tant per fer…! Però, sobretot, sigues molt feliç i no oblidis que hi ha una escoleta a la plaça més bonica de Barcelona que sempre t’estimarà i on sempre seràs benvinguda!

Gràcies pel teu enorme compromís amb totes nosaltres. Ha estat un plaer compartir amb tu, rebre la teva generositat i la teva calidesa.

A reveure,

Anna