El modernisme arriba a les aules de primària

Sorry, this entry is only available in Catalan.

El projecte d’art d’aquest trimestre ha permès a l’alumnat descobrir l’obra de Gaudí i treballar amb aquest corrent artístic en general

Aquest darrer trimestre, l’alumnat de primària ha posat atenció a un moviment artístic que tenim ben a prop, que ens envolta i que és alhora part de la nostra història i del nostre dia a día: el Modernisme.

L’inici del projecte va coincidir amb una visita a la Casa Milà, “la Pedrera”, que va permetre a l’alumnat recórrer tots els racons d’aquest edifici a través de tallers adaptats a les diferents classes i descobrir de ben a prop l’obra de l’arquitecte Antoni Gaudí.

Entre d’altres, també han descobert altres edificis i espais que són part del llegat modernista com el Palau de la Música, el Parc Güell, la Casa Batlló i el Palau Güell.

Des de totes les ciències, de dins a fora i de fora endins i amb la musa de la natura, les classes s’han omplert de llum i color, de xemeneis i badalots. D’estructures impossibles , arcs catenaris i hipèrboles. De vitralls, rajoles hidràuliques, cartells i rètols.