Les famílies ens venen a veure

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Últimes setmanes del curs, i els Escarabats aquests darrers dies, hem tingut moltes visites d’algunes famílies de la classe. Ha vingut la Meri i el Dídac, pares de l’Èric a ensenyar-nos a estampar samarretes amb uns segells molt significatius, uns escarabats. També ha vingut la Sílvia, mare de la Kira, que ens ha ensenyat a fer rosquilles. La Sunna, va venir amb el Mauro i la Hanne per ensenyar-nos un joc tradicional danès amb espelmes. El Leo Rueda va convidar als seus pares, en Dani i la Natàlia per fer de cuiners i aprendre  a fer croquetes. I per últim, va venir la Rocio, la mare del Tomy, acompanyat del Xavi, pare del Max a ensenyar-nos a fer unes llums de paper molt especials, en forma d’escarabats. A totes les famílies, moltes gràcies per haver vingut una estona a la classe.

Estampem samarretes

Fem rosquilles

Joc tradicional Danés

Fem croquetes

Fem escarabats de paper

Fem d'artistes

La feina dels dentistes. Abril 2018

Fa pocs dies, vam tenir la visita dels pares de la Valentina, la Belén i l’Astor a la classe. Ens van voler explicar quina és la seva feina i ho van fer de la millor manera possible, vestits de dentistes. Ens van donar uns quants consells del hauríem de menjar de tant en tant, com els sucs, els caramels o la xocolata. Ens van explicar com cal que ens rentem les dents cada dia i al final de tot, ens van regalar uns obsequis, per tenir les dents ben netes. Gràcies per venir, Belén i Astor!

Ens expliquen un conte. Març 2018

Els escarabats de P3, ja hem tingut els primers valents de poder venir a la classe i compartir una estona tots junts. Ha vingut la Isabel i l’ Álvaro amb moltes ganes de moure el cos de bon matí. Ens han explicat un conte en anglès, castellà i català i després hem fet unes danses amb unes cançons d’animals ben animades. Gràcies per venir, família!