P3, la segona part del 1r trimestre a l’Escola!

By 14/01/2022Inf-P3, Infantil

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Puzzles!
Movem el nostre cos!

Ens agraden els puzzles i els trencaclosques. Busquem les peces observant els dibuixos i les formes, provant d’unir-les per a construir una imatge més gran. No sempre és fàcil per a les nostres manetes!

A l’escola, els dijous i divendres seguim movent el cos i experimentant-ne les seves possibilitats. Baixem al Cau i cada dia ens hi trobem alguna sorpresa: pilotes, aros, túnels, matalassos, boti-botis, punteria… És un no parar! I ens agrada tant, aquesta estona…

Mural d’hivern!
Sortida de tardor a Gualba!

S’acaba el trimestre i arriba l’hivern. Els hipopòtams de P3 volem donar la benvinguda a aquesta estació amb un mural ben gran fet amb colors freds. Esperem que us agradi!

Ben entrada la tardor els tres cursos d’infantil vam fer una excursió al Parc Mediambiental de Gualba per veure’n els arbres, la vegetació, els colors i algun o altre animaló. Us compartim un recall de fotografies dels nens i nenes de P3 gaudint d’aquest dia tan especial.

Juguem amb plastilina!

Cada setmana dediquem una estoneta a fer servir els dits per a modelar figures i formes de plastilina. Ens ajuda a treballar la motricitat fina, la creativitat i la visió espaial. Us deixem un recull de fotografies de l’activitat.