Sorry, this entry is only available in Catalan.

Acte de cloenda del projecte de turisme

Presentem un dels curtmetratges realitzats a classe sobre el Turisme al Saló de Cent de l’Ajuntament.

El passat dimecres 2 de juny, un grup d’alumnes de cinquè va assistir  l’acte de cloenda del projecte: ‘Barcelona, demanem la paraula: Barcelona i el Turisme’ , en el qual vam participar durant l’any.  Es realitzà al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i també hi assistiren algunes de les escoles que també havien realitzat el projecte enguany.  

Enguany, per la situació sanitària, tan sols hi van poder assistir presencialment un grup d’alumnes, però la resta de grup van seguir l’acte en streaming des de l’aula, i que ha quedat enregistrat. 

Aquest és un projecte en què hem participat durant aquest curs i que ha permès a l’alumnat reflexionar entorn la complexitat del fenomen del turisme a la ciutat i adquirir una mirada crítica envers aquest i de responsabilitat per promoure’n un model més respectuós i sostenible.

El projecte va culminar amb l’enregistrament de quatre curtmetratges que van elaborar treballant en petits grups amb l’ajuda de monitors/es del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC). Els podeu visualitzar al web de l’escola