Projecte Intercanvi de francés

Sorry, this entry is only available in Catalan.

El passat dia 15 de maig, els alumnes de 3er d’ESO de l’optativa de francés, es van trobar amb alumnes del Lycée Mas Blanc de Bourg-Madame en el marc del projecte d’intercanvi que les dues escoles estem intentant engegar.

El Lycée Mas Blanc de Bourg-Madame és una Escola Professional amb internat que acull alumnes de tota l’Occitània Francesa.

El mateix 15 de maig, els alumnes del Lycée van baixar amb el tren de les sis del dematí des de Puigcerdà i ens vam trobar a les 10.30 al Parc de la Ciutadella. Un cop al Parc vam fer diferents activitats de coneixença entre els alumnes de les dues escoles.

Les activitats consistien en jocs de pilota i en preparar una cançó. Cada escola havia treballat prèviament una cançó per cantar-la juntament per grups. Ells van preparar Jour 1 de Louane i els nostres alumnes la van haver de cantar. Nosaltres vam preparar la cançó Poetas y presos del grup valencià La raíz. L’activitat era en castellà perquè els alumnes del Lycée Mas Blanc estudien castellà com a segona llengua.

Després d’aquestes activitats, els alumnes de les dues escoles van disposar de temps lliure per relacionar-se entre ells.