Recollim telèfons mòbils per a persones sense llar

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Del 10 al 14 de maig, l’alumnat de 3r d’ESO organitza una campanya de recollida de mòbils “perquè tothom pugui comunicar-se”

El projecte neix en el marc de l’àrea d’Aprenentatge i Servei Comunitari en què l’alumnat de 3r d’ESO ha dut a terme un treball sobre el sensellarisme, en col·laboració amb els serveis socials de Sant Joan de Déu.

Amb l’objectiu de que les persones sense llar tinguin accés als telèfons per a poder-se comunicar, l’alumnat ha organitzat una campanya de recollida de mòbils que es durà a terme entre el dilluns 10 i el divendres 14 de maig.

Els aparells poden ser antics però han d’estar ben conservats i han de reunir les condicions perquè puguin ser usats amb normalitat. Per a facilitar la recollida, l’escola instal·larà un petit contenidor especial en la que es podran donar els mòbils dins d’una bossa de plàstic.

Els mòbils s’entregaran a Sant Joan de Déu perquè els puguin fer arribar a persones sense llar perquè puguin fer ús d’aquesta eina de comunicació i així, per exemple, poder buscar una feina, posar-se en contacte amb gent, augmentar les connexions i tenir una altra oportunitat a la societat.