L’alumnat de 3r d’ESO elabora ‘vídeos lliures de sexisme’ en el marc del ‘Reimagina’t’ 2021

Sorry, this entry is only available in Catalan.

El jurat atorga una menció especial al treball “El recompartir”, presentat per alumnes de l’escola

Un curs més, l’alumnat de 3r d’ESO ha participat al ‘Reimagina’t – vídeos lliures de sexisme’, que organitza l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació.

El concurs convidava els joves a crear vídeos amb una mirada positiva cap a les diversitats de gènere i afectives-sexuals, promovent una visió activa i crítica dels mitjans de comunicació, i centrant-se en aquesta edició en les xarxes socials:

Ens connectem, comentem, compartim, fem fotos i pugem vídeos, els reproduïm, seguim influencers, busquem i escoltem, coneixem gent i fins i tot ens enamorem.

En un moment en que el món sembla més virtual que mai, aquest certamen fa una crida a reimaginar l’espai digital i a realitzar vídeos sobre les relacions en línia, les identitats i cossos que hi tenen visibilitat i els que mai surten a la pantalla, els estereotips de gènere i sexuals als quals fem like, però també sobre el potencial crític i de canvi social que poden tenir les xarxes socials.

Durant l’entrega de premis que va fer el passat 4 de març, el jurat va atorgar una menció especial al treball ‘El recompartir’, creat per un grup d’alumnes de l’escola als que aprofitem per felicitar!

El recompartir, menció especial del jurat

A continuació podeu veure tots els treballs que ha realitzat l’alumnat de 3r d’ESO en el marc d’aquesta convocatòria:

La doble cara de les xarxes socials
Com una noia
Sexisme a les xarxes socials
Punts de sexisme a les xarxes socials
Diversitat a les xarxes