Sorry, this entry is only available in Catalan.

Partint de la realitat socio-cultural que ens envolta, i seguint molts dels objectius que marca l’escola dins l’àrea d’Educació Física, un any més, amb el primer curs del Cicle Mitjà, hem anat a compartir l’experiència juntament amb 17 escoles del barri, per realitzar durant tot el matí, tot un seguit de jocs d’arreu del món, aprofitant la diversitat de cultures que viuen al nostre barri” Corrent, jugant i fent activitat física ens ho varem passar molt bé!!

Rodajoc 2021

Sortida durant tot el matí on alumnat de cicle mitjà de primària d’altres escoles del districte de Ciutat Vella coneixen i practiquen diferents jocs d’arreu del món. Degut a la situació sanitària no es va barrejar l’alumnat ni compartir material. Els grups estables de cada escola van tenir un espai propi al parc sense mantenir contacte i amb distància respecte la resta. gaudint de l’activitat física ens ho vam passar molt bé!!

Rodajoc 2019

El passat dimecres 27 de març, el nostre alumnat de 3r de Primària van anar al parc de la catalana de gas a la Barceloneta, a gaudir d’un bon matí fent activitat física!!!

Rodajoc 2018