Trobada virtual amb l’equip directiu

Sorry, this entry is only available in Catalan.

El passat 15 de juny, va organitzar-se una trobada virtual amb l’equip directiu per valorar l’escola a casa durant el temps de confinament, exposar la situació actual i plantejar el curs vinent, així com resoldre els dubtes de les famílies.

Durant els gairebé 90 minuts de xerrada, les persones que formen l’equip directiu de l’escola van poder transmetre a les famílies la seva visió de l’escola en confinament i els diferents plantejaments de cara el curs vinent, malgrat les moltes incerteses que hi ha actualment i que també van compartir. Ho van fer a partir del treball realitzat i del contacte amb les administracions i la inspecció educativa, però també recollint les preguntes i opinions que les famílies van poder fer arribar a l’escola a través del qüestionari de l’AFA, de l’enquesta de curs i d’un formulari creat expressament per la trobada. Al final de la xerrada també es van poder resoldre nous dubtes que les famílies podien fer arribar a l’equip directiu a través del xat de la videoconferència.

La valoració de la trobada virtual, malgrat ser la primera vegada que s’utilitzava aquest mitjà per reunir a les famílies de l’escola, va ser molt bona, especialment per la participació, arribant als més de 120 dispositius connectats.

A la trobada van participar-hi l’Anna Regàs, directora; el Fran Arroyo, subdirector; l’Olga Sánchez, coordinadora d’educació infantil; el David Vilella, coordinador d’educació primària, i l’Isidre Pasqual, coordinador d’ESO.