Una etapa es tanca però, quan això passa, se n’obra una de nova!

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Acomiadem l’alumant de 4t d’ESO recuperant la tradicional festa oberta a les famílies

Cada etapa té el seu moment i, a cada moment li correspon la seva etapa.

La que ara començareu però, té una característica especial, és la de l’autonomia real. Fins ara heu anat passant per etapes acompanyats per la família però ara, malgrat la família sempre hi serà, us toca començar a enfrontar-vos al món una mica més soles. Haureu de definir-vos, de prendre decisons que aniran marcant el vostre futur, de mostrar que us mereixeu la confiança que demaneu, d’acceptar els errors i la responsabilitat que en teniu i de gaudir dels èxits i felicitar-vos per ells.

Això, però, no és una mala notícia, això és continuar fent-se gran.

Comenceu una etapa molt xula, plena d’amistats, de noves relacions, de descobertes increïbles, de diversió i d’il·lusions i projecció de futur.

No us oblideu d’això últim, projectar futur no vol dir només somiar en el futur sinó treballar perquè arribi amb la forma en que el desitgeu. LLuiteu, esforceu-vos, no us rendiu davant els obstacles.

Ningú us ha dit mai que les coses fossin fàcils però, des de l’escola, us hem vist i conegut al llarg de molts anys i tenim la certesa que marxeu preparades per saltar murs o, en cas necessari, tombar-los, fer les preguntes adequades i trobar respostes creatives, ser crítics i amb capacitat de transformar el món on ens trobem.

Per a les famílies també começa una nova etapa (no se sap mai en quin moment comencen o acaben les etapes), la de deixar volar i confiar. No és un repte fàcil però és un procés molt bonic.

Moltes gràcies per haver confiat en la nostra escola al llarg d’aquests anys.

I per a tothom, serem aquí, perquè ens visiteu i ens expliqueu la vostra vida i pel què pogueu necessitar.

Molta sort!