Sorry, this entry is only available in Catalan.

Celebrem el Dia de la Dona homenatjant les nostres dones referents

En motiu del passat 8 de març, Dia Internacional de les Dones, des de l’escola vam homenatjar totes aquelles dones que, d’una manera o altra, són significatives per a cada un dels infants i joves de l’escola.

Amb el lema #VullSerComELLA, l’objectiu d’aquest any ha estat el de prendre consciència de totes aquelles dones que són importants per a l’alumnat,  ja sigui en l’àmbit familiar, social, cultural, científic o esportiu. 

D’aquesta forma, l’alumnat va tenir l’oportunitat de triar lliurement una dona referent en funció de diversos criteris, ja fos reconeguda pels seus descobriments, per les seves aportacions en diferents àmbits o per les cures que van rebre o reben d’ella.

A través de diverses activitats, l’alumnat va poder prendre consciència de la importància de la dona en la nostra societat, destacant i valorant el seu paper en diferents àmbits i compartint amb les companyes els arguments o els motius que havia pensat cadascú a l’hora de fer la seva tria.

Per fer-ho, a més, cadascú va portar una imatge, una fotografia o un retall d’una de la dona que admiren per, posterioment, fer una reflexió conjunta i sobre els motius els havien dut a escollir-les i una exposició per poder-ho compartir amb la resta de companys de l’escola.El Dia de la Dona ens ha permès descobrir un ventall ampli de dones que han destacat en diversos àmbits públics, així com també reconèixer la tasca invisible de les dones de les nostres vides, les dones properes que ens cuiden, ens acompanyen, ens ensenyen, ens mimen…. dones que exerceixen un paper sovint menystingut, infravalorat i invisibilitzat en el món tan marcat pel patriarcat que habitem