Ens visiten les famílies de P3

By 26/06/2019Inf-P3, Infantil
Les famílies ens visiten i aprenem moltes coses noves!

Moltes gràcies Alex per explicar-nos una mica l’obra del Paso Doble de Miquel Barceló i Josef Nadj. Hem estat contents de poder fer com ell i deixar marques a una plastilina igual que feia ell en un quadre amb fang.

Art: treballem el retrat i pintem el relleu que vam fer amb guix.

La Mare d’en Mario ens explica el conte de l’Erugueta i després fem una manualitat d’Eruga. Quina gràcia, que divertida!!! ho hem passat molt bé. Gràcies
La mare del Bruno ens explica el seu ofici: metgessa.
Quines fotografies més boniques que fas!!! Un globus d’aigua explotant, una ampolla de vidre trencant-se, uns sucs de colors… El pare de la Lola és fotògraf i ens ha ensenyat el seu ofici. Després tots hem fet de models, ens ha fet unes fotos precioses. Gràcies!!!
L’Elisa ens explica un conte!
La Marta, mare de la Marina ens explica un parell de contes. Moltes gràcies per la dedicació, ens han fet riure molt i ens ha agradat que vinguessis.
La Virginia mare del Matteo ens ha vingut a veure. Hem fet un musell molt bonic que un cop sec ens hem emportat a casa. Gràcies per dedicar-nos una estona.
Els pares de la Emilia, han vingut a la classe del peixos per explicar-nos un conte. La Lena, la germana de la Emilia, l’ha llegit i tot seguit hem decorat un estel molt bonic. Gràcies per venir.
Amb els pares de la Saoirse pintem ous de Pasqua!
La Marta, mare de l’Oriol, ens ensenya a fer massatges!
Comença la Primavera i amb els pares de la Lena, observem les papallones i n’elaborem una per decorar la classe
Les mares de la Chloe i la Lucia ens han ensenyat a fer una espina de peix.
Els pares de l’Arnau ens expliquen un conte i ens canten cançons
Ha vingut la família del Martí

La mare i el pare del Marti, la Maria i el Ximo, han vingut a l’aula de P3 a fer suc de taronja. Han portat taronges i sanguines de València i les hem pogut tastar. Moltes gràcies per venir.