Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en inglés estadounidense.

Racons del 2n trimestre!
Jocs del cos humà

Cada dilluns, igual que el primer trimestre, fem els Racons de lliure circulació. Encara no podem barrejar-nos amb la resta dels grups d’Infantil, però a la nostra aula sempre hi ha tres propostes diferents que canvien mensualment. Fins ara, aquest segon trimestre, hem gaudit molt amb el Racó d’hospital, on hem fet de metgesses, metges i pacients, i actualment el que ens agrada més, sense dubte, és el Racó de disfresses. També hem pogut jugar amb els trens de fusta, els piuets, les casetes i els animals. Quines seran les novetats del març…?

Dos matins cada setmana tenim preparats a l’aula els jocs del cos humà, un conjunt de materials i propostes amb els que ens familiaritzem amb el nostre cos i les seves diferents parts. Aquests jocs formen part de la proposta educativa per treballar el projecte d’aquest segon trimestre, el nostre cos. Triem si volem jugar amb puzzles, amb peces de fusta encaixables, amb els ninots de les emocions o fins i tot amb els senyors Potato, amb els que gaudim especialment creant figures ben diverses. Us deixem un recull de fotos d’alguns d’aquests matins.

L’hivern al pati!

Encara que faci fred, el pati i l’hora d’esmorzar segueix sent un dels moments diaris preferits per totes i tots nosaltres. Hi anem entre les 10 i les 11 del matí i, després d’esmorzar, podem jugar amb les nostres amigues o amb les joguines que les mestres posen a la nostra disposició. Un dia de motos i bicis, un altre de construccions, un altre amb cotxes i trens de joguina… També hi ha dies en que els mestres es posen a jugar amb nosaltres i és molt divertit!