El parvulari, de colònies a la Vall d’en Bas!

L’alumnat d’infantil rep la visita dels Indis al Rourell, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Un any més, l’alumnat del parvulari van poder gaudir d’unes fantàstiques colònies, que en aquesta ocasió van fer-se a “El Rourell”, a la Garrotxa, envoltats de prats verds, sorrals i camp de futbol.

Van marxar un dijous i només arribar a la casa, els indis ja els estaven esperant! De fet, van acompanyar-los durant 48 hores fent gimcanes, tallers de plomes d’indis, potets de cremes pels cops, i, com no pot faltar: un joc de nit ple de màgia amb les llanternes.

Entre activitat i activitat tot l’alumnat va aprofitar per a fer una petita excursió a una granja de vaques. A mig camí, van aturar-se per observar el fum que sortia dels indis que vivien al prat del davant, passada la carretera. Va ser molt emocionant poder adonar-se que no estaven sols! 

El temps no va acompanyar massa, però, igualment, els Peixos, els Cuiners i les Cuineres i les i els Submarinistes van poder gaudir amb impermeables i botes d’aigua dels rierols que s’anaven formant davant de la casa. I és que jugar amb pals i branques, no es fa cada dia…! 

Compartir amb els companys i les mestres les 24h del dia va ser molt divertit. Durant aquests dies, els infants aprenen a ser una mica més autònoms i això els fa ser una mica més grans. I, dormir tots junts és una experiència que no poden fer a casa, quina emoció! 

Ho hem passat molt i molt bé, l’any que ve repetim segur!

Vídeo:

Fotos: