La nostra finestra al món

Us convidem a passar-hi, gaudir, observar i reflexionar.

A l’hora de plantejar la millora estètica dels espais físics de l’escola es va pensar en la creació d’un element de comunicació visual que reforcés els nostres valors pedagògics i que també esdevingués un projecte de reflexió per a tot l’alumnat. Així va néixer la Finestra al món, una obertura cap a l’exterior que il·lumina l’escala, esdevé un element decoratiu i que, sobretot, convida a reflexionar sobre tot allò que passa més enllà de les aules de Sant Felip Neri, tan a l’entorn més proper com a l’indret més llunyà.

La primera imatge havia de tenir un caràcter simbòlic i convertir-se en la primera de totes les mirades cap al món que ens envolta. La plaça Sant Felip Neri i les cadires que, al llarg de tants anys ens han servit com a element per a l’observació, la reflexió i el debat entre l’alumnat, eren ideals per iniciar aquest projecte participatiu.

Aquest plantejament, però, no l’hem realitzat sols, ja fa cosa d’un any que comptem amb la col·laboració de Cordegat que són un equip de professionals de l’àmbit de la comunicació que estan acompanyant-nos en el procés de revisió i renovació de la imatge de l’escola aportant creativitat i idees que ajudin a mostrar el procés de transformació pedagògica que està vivint l’escola.