Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en catalán.

Alumnes de 4t d’ESO resolen els dubtes dels visitants del CosmoCaixa

Aquest trimestre, l’Escola s’ha incorporat a la comunitat «Explainer». Els «explainers» son joves de 4t d’ESO i batxillerat que expliquen el CosmoCaixa als seus visitants.

Per fer-ho, els 8 alumnes de Sant Felip Neri que participen d’aquest projecte, han rebut diverses sessions formatives que els han permès rebre el públic del CosmoCaixa i compartir-hi els seus coneixements científics. Aquesta formació que ha rebut l’alumnat ha estat a càrrec de l’equip educatiu de CosmoCaixa i de l’Àrea de Divulgació científica de l’Obra Social «la Caixa», amb col·laboració amb ESIC, La Salle, IQS i EUSS.

Si voleu visitar el museu de la mà d’un/a alumne/a de l’escola, podeu fer-ho tots els caps de setmana des del 26 de gener fins el 3 de març, d’11:00 a 14:00 i de 15:00 a a 18:00.

 

 

Què és el programa Explainers?
Explainers és un programa que neix per iniciativa dels principals museus de ciència dels EUA, i des del 1969 és el programa estrella del San Francisco Exploratorium. El seu objectiu principal és potenciar vocacions científiques i acostar el coneixement als visitants del museu a partir de les explicacions fetes per estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat.

Per als joves explainers, participar en el programa significa compromís amb un projecte, motivació i capacitat d’adaptació al canvi; compartir coneixement, aprendre acadèmicament i personalment, entusiasmar-se per la ciència; adquirir experiència i comunicar-se i ser creatiu.