Jocs de taula a la Bonnemaison

By 19/12/2018Prim-5è, Primària

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en catalán.

 Cada divendres a la tarda la Biblioteca obre les seves portes per endinsar-se en el món dels jocs de taula

A la Biblioteca Bonnemaison hi ha un grup de voluntaris experts en diferents jocs que t’ensenyen com jugar-hi i et poden resoldre tots els dubtes que puguis tenir.

Els nois i noies de Cinquè vam anar fa uns divendres a descobrir dos nous jocs de taula, el Virus i el Mascarade. El temps va passar molt ràpid de tant bé que ens ho vam passar.

La sortida està emmarcada en el nou projecte de Jocs de Taula, iniciat el darrer curs a l’escola, en què cada divendres, nens i nenes de primer a sisè ens trobem al voltant de diversos jocs de taula a l’última hora de la tarda. Cada infant pot triar una de les diferents tipologies de joc que hi ha es espais diferenciats (estratègia, cooperatius, lingüístics, de memòria, del món i tradicional) i es troba durant aquella estona amb nens i nenes dels altres cursos.

D’aquesta manera, a l’escola i des de l’any passat, acabem la setmana gaudint de posar en joc la comunicació oral i gràfica, la capacitat d’estratègia, la memòria visual, l’empatia i sobretot el gaudi de compartir-ho cada divendres amb companys i companyes diferents.