L’alumnat d’ESO viatja a França per posar en pràctica la llengua apresa a l’aula

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en catalán.

El grup que cursa l’assignatura optativa de francès va visitar el memorial d’Argelès i Laroque des Albères

El passat 2 de març, els grups de l’optativa de francès de 3r i 4t d’ESO, vàrem anar a visitar el Memorial del Camp de Refugiats d’Argelès, el Camp de refugiats d’Argelès i el poble de Laroque des Albères.

Per tal de posar en pràctica la llengua francesa que hem estat estudiant a les aules, vam fer les visites bilingües en francès i català.

A primera hora del matí, vam sortir de Barcelona direcció a Argelès. Un cop allà, ens van fer una explicació de què representa el Camp de refugiats d’Argelès i del que va suposar per l’època. Tot seguit, vam anar caminant fins a la platja, la que l’any 1939 es va convertir en el camp de refugiats republicans espanyols d’Argelès.

Cap a les 14:00h, després de dinar i seguint l’horari francès, vam anar fins al poble de Laroque des Albères. Allà ens van fer una visita molt interessant, destacant els indrets de la Rue de Majorique, l’église del 1604, la Tour de Laroque i la Place de la République.

La sortida ha permès a l’alumnat apropar-se al territori tot descobrint aquests indrets que destaquen per la seva bellesa i per la seva història. Hem pogut veure com és el seu dia a dia i hem tingut l’oportunitat d’escoltar i parlar en francès.