L’alumnat del parvulari treballa amb l’obra de Barceló

El projecte d’art d’aquest tercer trimestre ha permès als infants descobrir i posar en pràctica la tècnica de l’artista Miquel Barceló

Aquest tercer trimestre, els Felipons i les Felipones més petites de l’escola, com cada any, han dut a terme un projecte d’art que en aquesta ocasió els ha portat a descobrir l’obra de l’artista Miquel Barceló.

El projecte va començar a l’aula compartint entre els infants fotos, llibres, manualitats, vídeos… relacionats amb l’obra de Barceló. Gràcies a la col·laboració de les famílies del parvulari, l’alumnat va anar descobrint i trebnallant l’artista fins al punt d’identificar obres, tècniques, espais i materials que utilitza, així com també espais on ha projectat la seva obra de forma fixa.

En el marc del projecte, els més petits van fer una visita al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) amb un taller que els va permetre iniciar-se en el món de l’art, coneixent diferents obres i expressions artístiques i descobrint, per exemple, obres efímeres i realitzades al moment.

A través de l’art, l’alumnat també ha treballat les matemàtiques i la lectroescriptura, passant per l’educació plàstica i el grafisme.

Durant diferents sessions destinades al projecte, els infants han utilitzat materials molt diversos: el fang, el guix, el cartró, la cola i el paper, la llana, les serradures, la plastilina, els acetats, els motllos, les aquarel·les, les temperes, els retoladors, les xeringues, els esprais, la sal, la roba de cotó i de sac, els pigments…

L’experiència els ha portat a descobrir i gaudir molt a través de la pintura i l’escultura, inspirant-se en l’obra de Barceló.  .

Per concloure el projecte, els treballs de l’alumnat s’han mostrat i presentat a les famílies en una exposició que, a la vegada, celebra el final d’aquest curs.

La classe dels peixos, P3, ja hem començat. Aquí teniu unes fotos del seu viatge a Mali.

La classe dels peixos, P3, fem com Barceló!

Tot a punt, perquè els Submarinistes, comencin a endinsar-se al món màgic  d’ en Miquel Barceló i la seva trajectòria artística.