Un primer trimestre de convivències, colònies, activitats i sortides!

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en catalán.

Des de les convivències d’ESO, fins a la sortida de tardor del Parvulari, passant per les colònies de Primària.

Els primers mesos del curs després de les vacances d’estiu vénen marcats per la benvinguda i el tornem a començar. Cal situar-nos, retrobar-nos i conèixer nous companys i companyes. Formar el grups-classe i construir un nou any a l’escola.

A la secundària, l’alumnat de 1r i 2n, no va esperar-se gaire a sortir de l’escola per anar de convivències. En aquesta ocasió, van passar una nit a l’Alberg de Coma-ruga, al Vendrell. Allà van tenir temps de gaudir del bon temps, descobrir el grup i d’organitzar el nou curs. També l’alumnat de 3r d’ESO va decidir aprofitar el final de l’estiu per fer una jornada de convivència a la platja, amb diverses activitats per conèixer i cohesionar el grup-classe.

L’alumnat de primària tampoc va esperar gaire més. A principis d’octubre, totes les aules van buidar-se canviant l’escola i la ciutat per un entorn més natural. Els esperaven les colònies a Taradell, Cubelles i Bellver de Cerdanya! A banda del lloc, també van canviar l’horari de l’aula, convertint cada moment en una gran experiència!

Finalment, tot i que van haver-se d’esperar uns dies per culpa del temps, l’alumnat del parvulari va fer la tradicional Sortida de Tardor al Parc Mediambiental de Gualba. Allà, enmig de la natura, van poder observar de prop els efectes de l’estació recent arribada. I amb molta cura, també van anar recollint tot d’elements amb el cistell. Va ser un gran dia!

Colònies de 5è i 6è a Bellver de Cerdanya

Les convivències són una de les experiència més excitants i esperades del curs. Al Cicle Superior, a més tenim la gran oportunitat d’entrar en contacte directe amb la natura d’una manera màgica, tot dormint en tendes de campanya la primera nit. D’aquesta manera, fomentem el treball en equip i la cooperació per a muntar-les; la responsabilitat i l’autonomia en organitzar-se i agafar allò que es necessita per a dormir; tot mentres generem vincles i cohesió passant una nit sota les estrelles.

Enguany, hem anat a Ridolaina i l’entorn paradisíac de la Cerdanya ens ha permès fer un trekking, una cursa d’orientació, escalada en una paret natural, jocs de cohesió i passar bons moments prop del riu.

En definitiva, marxar de convivències ens ajuda a viure moments únics i màgics pel grup que segueixen generant vincles i cohesió de grup i ens fan començar el curs amb molta força.