Enriquir-nos culturalment i alimentar la curiositat

Biblioteca digital mundial

Gràcies a la UNESCO, aquesta biblioteca ara oberta reuneix mapes, textos, fotos, grabacions i pel.lícules de tots els temps i explica en set idiomes les joies i relíquies culturals de totes les biblioteques del món.

Catàleg de revistes i publicacions en català

Gràcies a l’Associació d’Editors de Revistes Digitals, durant un mes es poden consultar gratuïtament a través de Quiosc.cat 

L’Orquestra Filarmònica de Berlín, des del sofà

La filarmònica de Berlín obre gratuïtament el Digital Concert Hall durant un mes, on podreu veure diferents concerts i gaudir de diverses obres interpretades per aquesta gran orquestra.

10 museus per visitar des de casa:

Pinacoteca di Brera (Milà)

Galeria dels Uffizi (Florència)

Museu del Vaticà (Vaticà)

Museu Arqueològic Nacional (Atenes)

Museu del Prado (Madrid)

Museu del Louvre (París)

Museu Britànic (Londres)

Museu Metropolità MET (Nova York)

Museu de l’Hermitage (Sant Petersburg)

Galeria Nacional d’Art (Washington)

I molt més a Google Arts and Culture

Ràdio Garden

Una web que ofereix un globus terraqui on hi ha mil·lers de punts verds. Són emissores de ràdio de tot el món on podreu escoltar notícies i música de diferents països. Ideal per per moure’s per la geografia del planeta i practicar diferents idiomes!

Treatre Barcelona

A la seva web i al seu canal de Twitter, podreu veure totes les obres que diferents equipaments de la ciutat han compartit a través del seu canal de Youtube: l’Auditori, el Teatre Lliure, el TNC, el Liceu… Encara que des de casa, cultura i teatre!

La Teatroteca

El Centre de Documentació Teatral obre al públic 1.500 obres de teatre per veure gratuïtament des de casa.

Pensar amb el cinema

El Grup IREF, impulsor del projecte Filosofia 3/18, ens proposta un llistat de pel·lícules ‘per pensar’ classificades per etapes educatives.

Cinema per estudiants amb ADSOFILMS

La iniciativa ‘Cinema per a estudiants‘ i la distribuidora Adsofilms posen a l’abast de tothom un ampli catàleg de pel·lícules de caire educatiu.

85 curtmetratges per educar en valors

Recull fet per la publicació d’innovació educativa “Educación 3.0

Aplicació de ball Just Dance!

Hi ha una versió gratuïta limitada, però si busqueu ‘Just Dance’ a Youtube, us sortiran un munt de cançons per poder ballar diferents coreografies. Animeu-vos, feu dansa en família i fins i tot inventeu les vostres pròpies coreografies!