Festa Major 2020, serà màgica!

Compartim-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #FestaMajorSFN!

El dissabte 23 de maig celebrem una de les dates més esperades i representatives de l’escola i de la nostra manera de fer i de ser: la Festa Major de Sant Felip Neri!

Com que en aquests temps que corren, tots i totes, gegants, infants, adolescents, famílies i mestres hem hagut de fer mans i mànigues per seguir endavant, hem decidit dedicar aquesta edició de la festa al món de la màgia. Perquè, d’una o altra manera, a cada llar n’hem estat fent una miqueta de màgia!

Per això enguany, com no pot ser d’altra manera, la Festa es reinventa i s’adapta la situació en què ens trobem, fent màgia des de casa, però junts, tractant d’aprofitar de la millor manera l’ús de les xarxes socials per compartir la nostra festa amb l’etiqueta #FestaMajorSFNamb la que pretenem recollir els playbacks, les curses, el toc de timbals… de cada família i de tota la comunitat educativa!

Aquest dissabte 23 de maig:

– Durant tot el dia, compartiu a le xarxes socials el vostre vídeo-playback amb l’etiqueta #FestaMajorSFN!

– A les 10:00h, compartirem a la web i a les xarxes socials el Pregó de Festa Major a càrrec de l’alumnat de 4t d’ESO.

– A les 10:30hgran repic de timbals! Us convidem a sortir al balcó, a posar-vos a la finestra o a pujar al terrat, amb la banderola de la festa major visible, un timbal o un altre instrument tot i fer un gran repic tot intentant que tot el barri de Ciutat Vella vibri amb la nostra festa!

– A les 10:45h, serà el moment dels tradicionals Jocs i tallers. A través de la web i de les xarxes podreu veure totes les propostes que us hem preparat!

– A les 12:00h és el moment de la Cursa de Sant Felip Neri! Per això us convidem a sortir al carrer amb tota la família, amb roba esportiva i a rodejar l’edifici o al carrer de sota, respectant horaris i distàncies socials, amb el dorsal que farem durant la setmana, sumant entre tots els quilòmetres per intentar arribar a sumar 60km en motiu dels 60 anys de l’escola!

– Durant tot el dia, si passeu per la Plaça, no us perdeu la sorpresa màgica que us hem preparat! Busqueu les petjades i descobriu la màgia!

Una festa major, màgica!

Pregó de Festa Major a càrrec de l’alumnat de 4t d’ESO

Tallers, contes, jocs, cursa, … i molt més!

Per descobrir-ho cal anar obrint les càpsules de vídeo que us ofereixen la Felipa i el Felip!

La festa major a instagram, minut a minut!

Comparteix les teves fotos amb l’etiqueta #FestaMajorSFN!
"{{caption}}"

Preparem la Festa Major!

Setmana del 18 al 22 de maig de 2020

Com que en aquests temps que corren, tots i totes hem hagut de fer mans i mànigues per seguir endavant, hem decidit dedicar aquesta edició de la festa al món de la màgia. Perquè, d’una o altra manera, a cada llar n’hem estat fent una miqueta de màgia!

És per això que la setmana del 18 al 22 de maig, a les diferents etapes, hem realitzat diverses activitats prèvies que han permès a l’alumnat i a les famílies celebrar la Festa Major ben equipats i provistos de tot allò necessari!