Sant Felip Neri 2021, la festa major del Cavall Fort!

La Festa Major de l’escola celebra els 60 anys de la revista Cavall Fort

El divendres 4 de juny celebrem una de les dates més esperades i representatives de l’escola i de la nostra manera de fer i de ser: la Festa Major de Sant Felip Neri!

Aquest any, el tema escollit és Cavall Fort i per a tot l’alumnat, ja sigui a l’escola o des de casa, de ben segur serà una jornada especial, que si més no viurem de més a prop que el curs passat.

Tot i així, serà encara una mica diferent de com la recordem. És en divendres i s’organitza amb grups bombolla, pel que serà una festa ‘interna’ i, malauradament, sense poder-hi convidar, com fèiem, a les famílies, les exfamílies i l’exalumnat.

Com sempre, la festa començarà amb el Pregó, que com cada any ens oferirà l’alumnat de 4t d’ESO i que podrem veure en format vídeo.

Tot seguit, amb diferents grups i per etapes, l’alumnat començarà una gran gimcana pel barri gòtic que inclourà balls a la Plaça de Sant Felip Neri, cursa cooperativa a la Plaça Nova, enigmes i passatemps, jocs i tallers, màgia… I, com no podia ser d’altra manera, també amb hi seran presents diferents personatges de Cavall Fort com l’Ot el bruixot.

Que tingueu totes i tots una bona Festa Major!

El pregó de la Festa!

A càrrec de l’alumnat de 4t d’ESO

El ‘fotocol’ de la Festa Major,
amb els personatges de Cavall Fort!