Sant Felip Neri 2022: ‘ha tornat la Festa!’

Recuperem la Festa Major de l’escola d’abans de la pandèmia!

El passat dissabte 28 de maig la Plaça i  els carrers del Gòtic van tornar a omplir-se de festa, de banderoles, de somriures, de celebració! Però, sobretot, d’infants i famílies, de tota la comunitat educativa de Sant Feip Neri! I aquesta és la nostra essència.

La Festa Major és una de les dates més esperades i representatives de l’escola i de la nostra manera de fer i de ser.  Després de viure les darreres festes a mig gas, aquest curs hem pogut recuperar la festa més tradicional, amb el repte esportiu “1.000 voltes”, la cercavila pels carrers del Gòtic, les activitats i tallers a la Plaça i les actuacions de playback.

La jornada va començar davant de la Catedral, amb el Repte esportiu 1.000 voltes. A la Plaça, l’alumnat de 4t d’ESO va tornar a protagonitzar, en directe, el Pregó de Festa Major, destijant-nos a totes i a tots una bona festa amb un punt de nostàlgia per acomiadar aquest grup que aquest curs acaba la seva etapa a l’escola.

Adaptació del dibuix fer per Lluís Rovira, de 2n de primària.

L’exalumne Pere Terron renova la porta de secundària!

Durant tot el matí de dissabte, l’exalumne Pere Terron, que va finalitzar l’escola el 1999, va convertir la porta d’accés a l’edifici d’ESO en un gran graffiti amb les inicials i els colors de l’escola.

Aquí en podeu veure el procés!

Bona Festa Major!
Horari general

A partir de les 08:30h, Repte Esportiu de Sant Felip Neri: 1.000 voltes!

A les 10:00h, Cercavila pel barri del Gòtic, que passarà pel Pla de la Seu, el carrer Sta Llúcia, el carrer del Bisbe, la Plaça Sant Jaume, el carrer Sant Honorat, el carrer de Sant Sever i tornarà cap a l’escola pel carrer de Sant Felip per fer la festa final a la Plaça de Sant Felip Neri.

A les 10:45h, Pregó de Festa Major per part de l’alumnat de 4t d’ESO.

A partir de les 11:00h, tallers i jocs a la Plaça, tómbola, fotocol, futbol i servei de bar.

A les 12:00h Actuacions musicals “playbacks” de l’alumnat.

Repte esportiu “1.000 voltes”

El recorregut serà des de la Plaça Nova, tot el tram de la Plaça de la Catedral, fins a la Via Laietana i tornar a l’inici fent una volta, que equival, més o menys, a mitja milla.

En cada una de les categories, cada corredor/a farà les voltes que vulgui/pugui, i l’organització en farà el recompte, amb l’objectiu comú d’arribar a les 1.000 voltes entre tots els/les participants.

Horaris i categories:

08:45h Categoria A sènior, per majors de 16 anys.

09:00h Categoria C, per a 6è, 5è i 4t de primària.

09:15h Categoria D, per a 3r, 2n i 1r de primària.

09:30h Categoria E, per a P5, P4 i P3.

09:45h Categoria B, per a 1r i 2n d’ESO i per a 3r i 4t d’ESO.

A continuació, “Categoria combinada”, per a córrer una volta adults i infants.

Cercavila, activitats, tallers i jocs!

A les 10 del matí, ens trobarem a la Plaça de la Catedral, on començarà el Cercavila i que acabarà a la plaça Sant Felip Neri, més o menys a 3/4 d’11, moment en que es farà el pregó. Després començaran els tallers, les activitats i els jocs a la Plaçal, el futbol al pati de secundària (per alumnes d’ESO), la tómbola, el servei de bar i el fotocol.

– Maquillatge.

– Pintar samarretes SFN.

– Polseres i collarets.

– Afeitar globus.

– Pescar ànecs.

– Cursa de sacs.

– Mímica.