Inagurem un Projecte d’Art sobre Banksy

Descobrim els vídeo-mappings a través de l’art amb el projecte “Les parets parlen: Banksy i les arts de carrer”.

El passat 5 d’octubre, l’alumnat de primària va venir vestit de blanc a l’escola per protagonitzar els vídeo-mappings artístics que donaren el tret de sortida al Projecte d’Art d’aquest primer semestre. Després de conèixer que el màpping és la projecció d’imatges sobre diferents superfícies, l’alumnat va poder comprovar-ho directament sobre el seu cos amb diversos motius, trames, textures, colors, ambients, mandales, obres d’art… D’aquesta forma, els infants van anar interactuant amb les projeccions que es visualitzaven al fons blanc i damunt del seu propi cos gràcies a la roba blanca.

Amb el Projecte d’Art Les parets parlen: Banksy i les arts al carrer els diversos cursos exploraran diferents tècniques artístiques utilitzades en l’art de carrer: ‘stencils graffitis’, performance, west pasting, transferències… D’aquesta forma, es treballarà la creativitat i l’expressió de sentiments i sensacions, connectant amb l’art i amb un/a mateix/a.

Aquesta proposta és un projecte interdisciplinari de l’etapa de primària que afectarà a diferents àrees i que durarà fins el proper mes de febrer.