La Festa Major ens porta de viatge a la Lluna!

Malgrat la pluja, la cercavila va recórrer els carrers del Gòtic i la Plaça es va omplir d’activitats per celebrar els 50 anys de l’arribada a la Lluna

A primera hora del matí la Plaça es va anar omplint d’alumnat i famílies preparades per celebrar la Festa Major, mentre la font s’anava convertint en una nau espacial preparada per viatjar fins a la Lluna.

Malauradament el mal temps va obligar a suspendre el “Repte SFN: 1.000 voltes“, la marxa atlètica que s’havia de fer a la Plaça de la Catedral. Tot i així, la cercavila es va poder dur a terme i la batucada de l’escola va fer ballar de valent en Felip i la Felipa, així com els capgrossos i altres elements festius que van acompanyar la desfilada pels carrers del Casc Antic.

Tornant a la Plaça, l’escenari es va omplir amb tot l’alumnat de 4t d’ESO, encarregats de dedicar a tots els assistents el Pregó de la Festa, protagonitzat pels diversos records que l’alumnat té de l’escola i de tot el professorat. Els aplaudiments del pregó van ser el toc d’inici a les diverses activitats preparades per a l’ocasió: polseres gal·làctiques, salt a l’espai, maquillatge interestel·lar, construcció de naus espacials i planetari, entre d’altres. Mentrestant, l’alumnat de 4t va ser rellevat pels diversos grups de primària preparats per mostrar les coreografies i “playbacks” que havien estat preparant en els darrers dies.

Àlbum de fotos del “Salt a l’espai!”: