L’alumnat d’ESO participa en un projecte pilot sobre el turisme

El projecte convida els joves a aportar la seva visió en aquest debat ciutadà

Aquest darrer trimestre, l’alumnat de 3r d’ESO ha pogut participar en l’elaboració del projecte “Barcelona i el turisme: demanem la paraula!”. Ho ha fet a través d’un pla pilot organitzat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), en col·laboració amb la Direcció de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona.

L’Escola, juntament amb altres centres de Barcelona, ha participat com a escola pilot en aquest projecte que s’iniciarà el curs 2019-20. El seu objectiu és fer una reflexió sobre un fenomen complex i global com el turisme, que és part fonamental de la vida quotidiana al nostre barri. A més, dóna l’oportunitat als joves d’aportar la seva visió en aquest debat ciutadà.

Aquest curs, l’expressió de les idees de l’alumnat participant va plasmar-se en el treball de classe i també en la creació de vídeos reflexius sobre el turisme que es van realitzar amb l’ajuda de l’equip de monitoratge de Barcelona Aula Mòbil (Programa educatiu de producció audiovisual amb mòbils) i amb la col.laboració del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC).

De cara el curs vinent, hi participaran, en diferents modalitats, l’alumnat de 5è de primària i l’alumnat de 3r d’ESO.