3a Mostra d’aprenentatges d’ESO

La mostra-recull de projectes, tallers i activitats de l’alumnat de 1r i 2n d’ESO

Enfilant ja el final de curs, la majoria de centres de secundària duen a terme l’activitat acadèmica que tanca el curs, el crèdit de síntesi.

Ja des de l’any 2018, a l’escola, ens plantegem aquesta tasca com una “Mostra” de projectes, tallers i activitats que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO ha anat treballant durant tot l’any i que preparen per poder compartir amb tota la comunitat educativa, companys/es, famílies i professorat.

En les dues primeres edicions, exceptuat el curs passat, el moment de compartir es transforma en una trobada entre alumnat, famílies i professorat. Una autèntica fira organitzada en un espai cultural del barri, com el Pou de la Figuera, el Palau Alós o l’Arts Santa Mònica. Una mostra amb diverses exposicions i presentacions temàtiques, fins i tot amb un refrigeri preparat pel mateix alumnat i dirigit a les famílies.

Malauradament, aquest curs, les restriccions no ens han permès la presencialitat i això ens ha obligat a reinventar aquest esdeveniment convertint-lo en una ‘Mostra virtual’. A través de diferents formats, hi podreu veure els temes que les joves han escollit compartir, organitzant-se i elaborant les seves presentacions i encarregant-se fins i tot del disseny del logotip d’aquest curs!

En general, el profesorat destaca la gran feina de síntesi que ha dut a terme l’alumnat, tenint present la seva diversitat, els seus interessos i les seves vivències .

Esperem que aviat ens retrobem per celebrar la 4a Mostra!!

Passeu i gaudiu!