Motricitat a la plaça

Les Orques portem molts mesos fent motricitat a la plaça amb diferents materials. Aquest tercer trimestre, el sol fa més acte de presència a la plaça i podem gaudir del bon temps. I com que ja ens anem coneixent més entre nosaltres ja ens anem organitzant per petits grups a l’hora de jugar.

Motricitat a la plaça

Ja fa unes setmanes que els més petits i petites de l’escola hem començat a fer les classes de motricitat a la plaça. Cada dimecres, quan la plaça queda buida, les Orques aprofitem per moure’ns, descobrint les possibilitats del nostre cos i interaccionant amb la resta dels companys/es a través del joc. Els dimecres a la tarda, la plaça s’omple d’energia i moviment.

Motricitat fina

Durant dos matins a primera hora, les Orques quan entrem a l’escola, ens trobem les taules amb diferents materials per treballar la motricitat fina i enfortir els dits, treballant la coordinació, la pinça, l’atenció, etc. Tots aquells aspectes que ens ajudaran a tenir una millor motricitat fina, a  través del joc: enfilant, encaixant, estenent roba, retallant, enroscant…