Novetats en el servei de menjador el curs vinent

“SALIA Menjadors Escolars” agafarà el relleu del servei de càtering i del monitoratge

Després de tres cursos compartint la tasca educativa dels migdies amb ‘9 Natural Cuina’, hem decidit fer un canvi. A partir del curs vinent serà SALIA Menjadors Escolars l’empresa encarregada de gestionar, tan l’aspecte de càtering, com el monitoratge de l’estona de menjador.

Agraïm la col·laboració rebuda i el treball compartit amb ‘9 Natural Cuina’ aquests darrers anys, però la valoració global de la tasca realitzada escoltant l’alumnat, les famílies i l’equip de treballadors i treballadores de l’escola ens ha portat a prendre aquesta decisió.

Des de l’escola apostem per la qualitat dels aliments, sempre tenint en compte la proximitat i que siguin de temporada i, en la mesura del possible, que siguin d’origen ecològic.

Pel que fa al monitoratge, s’anirà fent una progressiva incorporació de monitors/es que utilitzin l’anglès com a llengua de comunicació, tot i que la llengua d’ús principal seguirà sent el català

A l’inici de curs, Salia’ convocarà a totes les famílies de l’escola per tal d’explicar el seu projecte i poder respondre els dubtes i inquietuds que puguin sorgir.