Creació a partir de la paraula i l’escena
No us perdeu el Vídeo resum de l’activitat que van fer els alumnes de 2n i 3r d’ESO.
Propera parada: Festival lnterescolar de Poetry Slam al CCCB. 25 de març!

Coneixeu l’SlamPoetry?! És la combinació de poesia i interpretació, una competició on la paraula i l’escena són les protagonistes i que el primer trimestre ha posat en pràctica l’alumnat de 2n i 3r d’ESO.

El Poetry Slam és 50% poesia i 50% interpretació, una competició poètica amb un format àgil, dinàmic i participatiu en què s’estableix una nova relació entre el públic i els poetes. Poetry Slam Barcelona és una plataforma de creació artística contemporània que fa servir la paraula com a element essencial.

El projecte posa la paraula i l’escena al centre de la creació d’una nova proposta cultural, fent servir l’slam i l’spoken word com a recursos per a treballar i fomentar les habilitats expressives i de comunicació en un espai performatiu.

Poetry Slam Barcelona és també una xarxa social de creadors/poetes que troben en l’ús de la llengua i, en concret, en l’slam de poesia, una eina per al desenvolupament de la seva creativitat i l’eix que articula un espai de relació social i d’intercanvi.