Projecte dels oficis

By 17/04/2018Inf-P5, Infantil

Racons d’oficis

Entre tots els nens i nenes dels Caracals hem triat quatre oficis per a fer racons, un cop triats, hem buscat material de l’escola o de casa i un dia hem jugat. Ho hem passat realment be. Els cotxes de bombers ens han agradat molt i jugar amb pasta de veritat també. Hem fet de cuiners, de bombers, de metges i de perruquers.

Projecte dels oficis


Aquest trimestre hem triat el projecte del oficis i estem aprenent molts coses dels oficis de les nostres famílies: un pare que fa reformes de pisos, una mare professora d’institut, un pare publicista, uns pares productors, una mare comptable financera, una mare psicòloga clínicaBuffff! quins oficis més difícils d’explicar i els nens i nenes dels caracals us han entès molt i molt bé. Gràcies per venir.

La mare de la Lola ens ha explicat que no tots els metges fan la mateixa feina. Hi ha cardiòlegs, hi ha traumatòlegs, pediatres… també hi ha metges de família… i també hi ha metges que treballen en una oficina per ajudar a resoldre dubtes que tenen els metges. Aquesta és la seva tasca des de fa uns anys.

La mare de la Maya treballa a la Sínia i ens ha explicat l’ofici d’Educació Social. Tots els Caracals hem pogut comprovar quins materials utilitzen les persones amb paràlisi cerebral per poder-se moure, per escriure, per dibuixar…

La Mare de l’Ona és cap de Gabineti per conèixer el seu ofici hem anat al seu lloc de treball: l’Ajuntament de Barcelona.

Classifiquem els oficis