Recollim telèfons mòbils per a persones sense llar

Del 10 al 14 de maig, l’alumnat de 3r d’ESO organitza una campanya de recollida de mòbils “perquè tothom pugui comunicar-se”

El projecte neix en el marc de l’àrea d’Aprenentatge i Servei Comunitari en què l’alumnat de 3r d’ESO ha dut a terme un treball sobre el sensellarisme, en col·laboració amb els serveis socials de Sant Joan de Déu.

Amb l’objectiu de que les persones sense llar tinguin accés als telèfons per a poder-se comunicar, l’alumnat ha organitzat una campanya de recollida de mòbils que es durà a terme entre el dilluns 10 i el divendres 14 de maig.

Els aparells poden ser antics però han d’estar ben conservats i han de reunir les condicions perquè puguin ser usats amb normalitat. Per a facilitar la recollida, l’escola instal·larà un petit contenidor especial en la que es podran donar els mòbils dins d’una bossa de plàstic.

Els mòbils s’entregaran a Sant Joan de Déu perquè els puguin fer arribar a persones sense llar perquè puguin fer ús d’aquesta eina de comunicació i així, per exemple, poder buscar una feina, posar-se en contacte amb gent, augmentar les connexions i tenir una altra oportunitat a la societat.